Litt kameratest uten storm

Joda, natta som var så var det storm, skal ikke klage på det da. Men det hjelper så lite, for det er jo i dagslys jeg helst vil gå tur da. Å rote rundt i havkanten under en storm er risikosport nok for meg det om jeg ikke skal gjøre det i mørket i tillegg. De som kjenner meg vet at mørkesynet mitt ikke er bra, jeg mister dybdesynet da. Jepp, ikke bra i fjæra det.

Men likevel så fikk jeg testet litt. Aller først et bilde av månen, det er faktisk et av de aller første bildene som ble tatt med kameraet. På reststrøm i batteriet (som helt sikkert egentlig skulle vært tomt, men hadde en liten rest)

Veldig heldig med det her synes jeg da

Ikke skjønner jeg hvordan det kunne klare den zoomen, for neste prosjekt gikk ikke på langt nær så bra.

Ørn på ca 500 meters avstand

Okey, jeg kunne satt kameraet på stativ, og en ørn er mindre enn månen, men lell da? Det er mye lenger til månen enn 500 meter og den er klar og tydelig med kratere og det hele. Mens ørna ble heller diffus den.

Nåja, det er så mangt og meget som skal testes med et nytt kamera. Så hvordan er det på å få med seg flammer? Den gamle olympusen klarte absolutt ikke det, ikke at jeg forlangte det av et lite kompaktkamera heller. Men litt bråtebrenning passet det fint med i dag uansett, vindstille som det var… (jo stormen kom som en flau vind igjen, og den kunne godt være flau så lite den hadde å varte opp med)

Jo,det var disse flammene:

Det ble mange fantastiske bilder av disse. Noen skal brukes i illustrasjoner senere ;)

Selvsagt ble det mange, mange bilder, halvparten ble sletta tvert, men resten skal få leve litt på harddisken så jeg kan bruke de som lærefiler etterhvert.

Forøvrig så tester jeg ut vannmerker for tida. Er litt kjekt å se de på nett og hvordan de fungerer sammen med hele bloggen. Bare sånn ifall det var noen som lurte altså 😉

I morra, ja vet dere, da er det meldt storm igjen! Pjuif, og det skal jeg tru på, nope. Skjønt, jeg glemte igjen klesvaska ute på tørkesnora i dag, så det er faktisk ganske sannsynlig at det blir uvær…

Om cassandra

Lykkelig amatørfotograf, designer, illustratør med mer. Bosatt i Froan, ei perle for en naturfotograf.