Glow in the Dark

Jeg ligger etter, overalt ligger jeg etter, særlig i konkurranser/utfordringer så denne her, som egentlig var forrige ukes, eller kanskje det var uken før der igjen,  del av Marianes Your own edit. Men jeg klarte ikke å slippe bildet fra meg uten å gjøre noe med det 😉

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Det hele er veldig enkelt utført. Jeg brukte Photoshop, redigerte litt på bakgrunnen fordi den var ujevn. La til Glow-filter, fortsatte med å fremheve enkelte av de øverste delene på rosene for de ble litt utflytende. La til tekst med litt svak gløde effekt. Fullførte det hele med ei ramme. Av en eller annen grunn så foretrekker jeg nesten alltid å lage ei ramme på bilder jeg har jobbet litt med, lurer på om det ligger et skjult ønske om å få de på veggen der 😉

Om cassandra

Lykkelig amatørfotograf, designer, illustratør med mer. Bosatt i Froan, ei perle for en naturfotograf.